If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОСТАВЕНИ ИНТЕРНЕТ БАЗНИ СТАНИЦИ КОИ НУДАТ БЕСПЛАТЕН ПРИСТАП ДО БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ
18638
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18638,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОСТАВЕНИ ИНТЕРНЕТ БАЗНИ СТАНИЦИ КОИ НУДАТ БЕСПЛАТЕН ПРИСТАП ДО БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ

Дата

December 30, 2021

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Проектите кои ги нудевме во кампањата беа плод на гласот и потребите на граѓаните.
Затоа се реални и остварливи и наша обврска е тоа кое што сме го ветиле да го реализираме.
Едно од нашите ветувања беше бесплатен интернет за сите.
На вкупно 5 различни локации во градот се поставени интернет базни станици кои нудат бесплатен пристап до безжичен интернет.
Тргнувајќи од паркот на млади, плоштадот Св.Спасо Радовишки, Центарот за култура па се до Спортската сала 25 мај, граѓаните особено младите можат да користат бесплатен интернет.
Овој проект кој директно ги засегаше младите, во почетокот на наредната година ќе биде реализиран и по населените места во општина Радовиш.