If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 35. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
10374
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10374,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

35. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

May 13, 2015

Категорија

Вести, Совет

Денес во салата на Советот на општина Радовиш беше одржана 35та седница на Советот на општина Радовиш.

На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред од 33 точки, а со седницата заседаваше Претседателот на Советот Никола Миовски.

 

Советниците ги разгледаа и освоија голем број на одлуки и извештаи донесени од комисиите при Советот на општина Радовиш, а на самиот почеток беше одадена почит за загинатите припадници на македонските безбедносни сили кои херојски загинаа за суверенитетот на Република Македонија.