If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОСТАНОК СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД РУДНИКОТ „БУЧИМ“
13698
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13698,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОСТАНОК СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД РУДНИКОТ „БУЧИМ“

Дата

February 09, 2018

Категорија

Вести

ЈАВНИ ДЕБАТИ ЗА ОТВАРАЊЕ НА НОВИОТ ПОВРШИНСКИ КОП “БОРОВ ДОЛ“

 

Денес во општина Радовиш беше одржан состанок од страна на Градоначалникот Герасим Конзулов и претставници од рудникот Бучим.

 

Целта на посетата и средбата беше најава за реализација на јавни дебати, за отварање на новиот површински коп „Боров дол“ кој е на локалитет помеѓу езерото Мантово и населеното место Брест.

 

На овој состанок беа присутни претставници од инвеститорот-рудникот Бучим предводени од Директорот Николајчо Николов, Градоначалникот Герасим Конзулов и службите во општина Радовиш.