If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОСТАВАРЕНА СРЕДБА СО БЕНЏАМИН ПЕРКС – ВИСОКИОТ ПРЕТСТАВНИК НА UNICEF ВО МАКЕДОНИЈА
13659
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13659,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОСТАВАРЕНА СРЕДБА СО БЕНЏАМИН ПЕРКС – ВИСОКИОТ ПРЕТСТАВНИК НА UNICEF ВО МАКЕДОНИЈА

Дата

February 01, 2018

Категорија

Вести

Градоначалникот Герасим Конзулов денес оствари средба со високиот претставник од канцеларијата на UNICEF во Скопје г-дин Бенџамин Перкс кој заедно со дел од својот тим и Регионалниот координатор за Ран детски Развој, Василка Брендова и Претседателот на Советот Коле Чаракчиев ги посетија центрите за Ран детски развој во градот Радовиш и Подареш. 

 

Бенџамин Перкс и Градоначалникот Конзулов разговараа за продолжувањето на партнерството за соработка, и претходно потпишаниот меморандум за соработка, а со цел нормално функционирање и работа на овие центри за Ран детски развој кој опфаќаат дечиња од претшколска возраст.