If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВОГОДИШНИТЕ АКТИВНОСТИ И НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА
18633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18633,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВОГОДИШНИТЕ АКТИВНОСТИ И НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА

Дата

December 30, 2021

Категорија

Вести

По повод новогодишните и божиќните празници, Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов, како дел од новогодишните активности подари новогодишни пакетчиња за најмладите.
Новогодишни пакетчиња беа подарени на дечињата од здружението на лица со телесен инвалидитет од Радовиш и Конче „Мобилност“, како и на корисниците од дневниот центар „Порака“.
Исто така пакетчиња ќе бидат доделени и на Црквата „Св.Пророк Илија“ и Храм „Св.Троица“ кои ќе бидат наменети за дечињата кои ќе бидат дел од традиционалната Бадникова литија.