If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | (продолжен) ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РАБОТНИЦИ ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИ РАБОТИ
11487
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11487,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

(продолжен) ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РАБОТНИЦИ ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИ РАБОТИ

Дата

April 01, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ЈАВЕН ОГЛАС

за ангажирање на 10 работници за изведување на јавни работи во рок од 4 месеци.

 

Услови за пријавување:

а) долгорочно евидентирани невработени лица

б) ниско квалификувани невработени лица

в) лица над 55 години

 

–       Пријавувањето ќе се врши во просториите на Општина Радовиш во Архива од 01.04.2016 а најдоцна до 05.04.2016 година, секој ден од 7,30 часот до 15,30 часот.

–       Заинтересираните лица можат да подигнат формулар за пријавување во просториите на Општина Радовиш во Архива од 01.04.2016, а најдоцна до 05.04.2016 година, секој работен ден од 7,30 часот до 15,30 часот.

 

pdf_icon_50  ЈАВЕН ОГЛАС (превземи)