If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НАТПРЕВАРИТЕ МОЖАТ ДА ЗАПОЧНАТ
9353
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9353,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НАТПРЕВАРИТЕ МОЖАТ ДА ЗАПОЧНАТ

Дата

October 27, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Проектот за изградба на мултифункционални игралишта во повеќе населени места во општина Радовиш заврши деновиве со поставување на осветлување на игралиштата.

 

Осветлувањето е според сите пропишани стандарди за одигрување на спортски натпревари во вечерни услови, со што на жителите на овие населени места им се овозможува да спортуваат и во вечерните часови посебно во летниот период. Осветлувањето исто така овозможува и организирање на вечерен турнир во мал фудбал и други видови на спортски натпревари кој Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов од се срце ги поддржува и помага.