If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОНАЦИЈА НА СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ЦЕНТАРОТ ПОРАКА
162
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-162,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

ДОНАЦИЈА НА СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ЦЕНТАРОТ ПОРАКА

Дата

20 November

Категорија

Реализирани Проекти

 Тренерки, маици, шалчиња и капи денес добија корисниците од дневниот центар Порака како донација од Советот за поддршка и развој на деца и млади на Македонија.

Оваа донација доаѓа како резултат на соработката и залагањата на Градоначалникот на Општина Радовиш, г-дин. Сашко Николов и Претседателот на Советот на Општина Радовиш, г-дин. Никола Миовски со претставниците на Советот за поддршка и развој на деца и млади.

 
Тие секогаш се подготвени да дадат придонес и да ги поддржат и афирмираат хуманоста и хуманите дела, а ова е само почеток на хуманитарните акции кои следуваат во иднина.

 

Претседателот на Советот за поддршка и развој на деца и млади, м-р Десанка Николова и претставникот на Советот за Радовиш и околината, професор Билјана Коцева најавија дека ќе бидат донирани прехрамбени продукти, училишен прибор и книги, а во соработка со Градоначалникот Сашко Николов и Претседателот на Советот Никола Миовски ќе бидат доделени и дваесетина бесплатни летувања за талентирани ученици кои потекнуваат од семејства со социјален ризик.