If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ НА МАНСТИРСКИОТ КОМПЛЕКС СВ. ЃЕОРГИ ВО ОРАОВИЦА
160
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-160,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ НА МАНСТИРСКИОТ КОМПЛЕКС СВ. ЃЕОРГИ ВО ОРАОВИЦА

Дата

20 November

Категорија

Тековни Проекти

Почна реализацијата на проектот „Партерно уредување на манастирскиот комплекс „Св. Ѓеорги“ во село Ораовица“

 

Општина Радовиш, во соработка со Центарот за развој на југоисточниот плански регион и Бирото за регионален развој на Република Македонија, ја започна реализацијата на проектот „Партерно уредување на манастирскиот комплекс „Св. Ѓеорги.

 

 

Имено, ќе бидат поставени два нови летниковци, ќе се изврши дополнително бекатонско партерно уредување и ќе биде поставена нова урбана опрема, со што наскоро жителите и посетителите на општината ќе можат да уживаат во убавините на овој комплекс и во неговиот нов лик.