If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ППЕ РАДОВИШ ДОБИ ОПРЕМА ДОНАЦИЈА ОД СТРАНА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ
159
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-159,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

ППЕ РАДОВИШ ДОБИ ОПРЕМА ДОНАЦИЈА ОД СТРАНА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Дата

20 November

Категорија

Реализирани Проекти

На огромно задоволство на вработените во Против пожарната единица од Радовиш, Градоначалникот на општина Радовиш, Сашко Николов и претседателот на Советот, Никола Миовски им донираа нова опрема – во комплети на униформи, заштитни чизми, чевли, баретки на сите вработени.

Инаку опремата е набавена од страна на општина Радовиш и е од највисок модифициран квалитет, каде што ги задоволува сите светски стандарди на против пожарна заштитна опрема.

Вредно е да се напомене дека Бригадата на ПП Радовиш е рангирана на второ место во Република Македонија, по опрема, ефективност и спремоност после ПП Скопје.

 
Исто така општина Радовиш и Градоначалникот г-дин. Сашко Николов одобрија средства за промена на кровната конструкција на Пожарникарскиот дом во Радовиш и старата гаража.