If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД ОРАОВИЦА ДОБИЈА СВОЈ ПЕНЗИОНЕРСКИ КЛУБ
158
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-158,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД ОРАОВИЦА ДОБИЈА СВОЈ ПЕНЗИОНЕРСКИ КЛУБ

Дата

20 November

Категорија

Реализирани Проекти

Денеска на свечен начин беше отворен Пензионерскиот клуб во Ораовица. Просторијата на новиот пензионерски клуб во Ораовица е отстапена од страна на Општина Радовиш, а додека внатрешната реконструкција и дел од инвентарот е донација на нивниот сограѓанин Александар Зифовски.Пензионерите исто така пријатно беа изненадени од страна на претставницте на локалната самоуправа од Радовиш, каде што денеска исто така им беше дониран  Телевизор подарок од Градоначалникот г-дин. Сашко Николов.

   Со пуштање во функција на овој пензионерски клуб, сите пензионери од Ораовица во оваа ново катче – имаат можност да се дружат да разговараат и поминуват еден дел од денот, каде што исто така ке имаат простор да играат шах, домино и др.  истакна претседателот на Здружението на пензионерите од Радовиш